Bun venit pe Chaox, stimate vizitator!

Tocmai ai dat peste puținele părți ale Internetului, fără trackere, spyware și alte căcaturi. Dă un ochi!

Cine suntem

Momentan, Chaox este reprezentat de către mine, Ty3r0X, deoarece abia am pus acest site pe picioare, dar dacă crezi într-un web liber și armonios, poți lua și tu parte din această comunitate!

O nouă experiență va prinde rădăcini!

Cu motivație și bani :) am reușit să investesc într-un VPS pentru a-mi găzdui site-ul. Chiar dacă are niște specificații dubioase (cum pana mea să ai un nucleu dintr-un rzyen 9 3900x, dar ești limitat la 256 ram), dar mare noroc că respect principiul minimalismului, care să fiu sincer se găsește foarte rar în România, unde toți oamenii din domeniu apelează la servicii corporatiste (adică de tot jegul mai pe înțelesul tuturor). M-am dus pe OpenBSD, pot să spun că sunt mulțumit acum după ce am configurat webserverul (serverul DNS propriu a fost o mare durere de cap). Nu știu dacă ați observat, dar varianta în română a siteului e modificat mai târziu din simpla cauză că oamenii din comunitățile unde m-am integrat (LainRing, Kill-9, Dig Deeper) sunt vorbitoare de limba engleză, și desigur am nevoie să lucrez întâi acolo. Foarte puțin probabil ca site-ul meu să fie văzut de vreun român, ținând cont că toată nația procrastinează pe tiktok sau insta, dar dacă vezi acest articol, și ești pasionat de internetul care a fost înainte, ești bazat, atât pot spune.

Dacă cineva dorește să susțină financiar acest site, se poate dona cu Monero.

Date de contact

Okay, inițial m-am jucat cu marquees și GIFuri pe pagina curentă, dar după ce am văzut pagina lui Raymond am decis să mă abțin. Scuzați-mă dacă am produs atac celebral!

GIGACHAD SUPREMACY!